C-Elysee

external

Echilibrul perfect între robustețe și rafinament, CITROËN C-ELYSÉE își asumă angajamentul de a contribui la plăcerea calatoriei tale.

MAI MULT CONFORT MAI MULTĂ ELEGANȚĂ

Partea frontală a sedanului CITROËN C-ELYSÉE a fost redesenată pentru a îmbunătăți aerodinamica și pentru a contribui la o ținută de drum mai placută. Semnatura luminoasă cu tehnologie LED este completată cu lumini de zi, poziționate deasupra proiectoarelor de ceață și adaugă modelului prestigiu și eleganță.

external
external
external

INTERIOR

CITROËN C-ELYSÉE asigură în egală măsură caracterul compact al exteriorului cu spațiul interior generos. Sedanul oferă confortul necesar pentru 5 adulți și bagajele lor, în cele mai bune condiții de a călători.

external

TEHNOLOGIE

Tehnologia Mirror Screen te îndeamnă să te bucuri de aplicațiile telefonului mobil, în siguranță, direct de pe ecranul central din interiorul mașinii tale.

MOTORIZĂRI

CITROËN C-ELYSÉE dispune de un motor puternic și economic, în versiune 1.5 BlueHDi S&S de 100 CP, cuplat la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ (valabile doar pentru versiunile cu motor termic).

Valori WLTP(1): Consum combustibil 4,6 -4,8 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 120 -122 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Valori NEDC(2): Consum combustibil 3,6 (ciclu combinat), 3,3 (extra urban) și 4,2 (urban) NEDC (l/100 km) – Emisii CO2 (combinat) NEDC : 95 (g/km)

(2) Datele privind consumul de combustibil și emisiile de CO2 sunt determinate în baza noii Proceduri de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial, WLTP (Regulamentul UE 2017/948), valorile relevante fiind apoi exprimate în conformitate cu NEDC pentru a permite comparația între diferite autovehicule. Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți “Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.