C3 Aircross SUV

external

Cu 8 nuanțe ale caroseriei, 3 culori disponibile pentru plafon și 4 pachete cromatice,  Citroën C3 AIRCROSS SUV se adaptează perfect la stilul tău. Ai de ales între 90 de combinații estetice!

SUV COMPACT, POSIBILITĂȚI NELIMITATE

Citroën C3 AIRCROSS SUV se distinge în universul SUV-urilor prin caracterul puternic, originalitate și aspectul fresh. Stilul său afișează robustețe și un sentiment de siguranță datorită capotei înalte, pusă în valoare de chevroanele cromate, care integrează semnatura luminoasă cu tehnologie LED*. La bordul noului tău SUV, vei putea adopta o poziție de condus înaltă și inedită.

Urmărind liniile conceptului C-Aircross, stopurile realizate din policarbonat sunt stratificate, creând un contrast grafic puternic pe montantul C.

external
external
external

INTERIOR

Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării, pentru că procesul de personalizare a fost gândit în cele mai mici detalii: geamurile custode cu efect de parasolar și barele pentru plafon se adaugă oglinzilor retrovizoare cu carcase colorate diferit, cadrelor blocurilor optice și jantelor distincte. Ambianța este personalizată și în interior cu 5 stiluri diferite, la alegere: Standard, Metropolitan Grey, Urban Red, Hype Mistral sau Hype Colorado, fiecare cu particularități distinctive, similare celor regăsite în domeniile fashion sau cel al mobilierului.

external

TEHNOLOGIE

Atât în oraș, cât și la drumuri lungi, CITROËN C3 AIRCROSS îți face viața în fiecare zi mai usoară. Echipat cu tehnologia Park Assist *, noul SUV compact asistă manevrele de parcare, iar cu ajutorul camerei video pentru marșarier – Top Rear Vision*, beneficiezi de vizualizarea la 180⁰ a spațiului din spatele mașinii pe ecranul tactil de 7”.

*Dotare disponibila in functie de versiune

MOTORIZĂRI

O gamă largă de motoare de noua-generație eficiente și economice îmbină tehnologia avansată cu plăcerea de a conduce. Noul SUV este disponibil alături de motorizarea PureTech pe benzină, de 110 CP, sau diesel BlueHDi, de (100 sau 120 CP).

Transmisia automată EAT6 conectată la sistemul Stop & Start este disponibilă pentru propulsorul BlueHDi 120 .

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ (valabile doar pentru versiunile cu motor termic).

Valori WLTP(1): Consum combustibil 3,5 -7,2 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 93 -163 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Valori NEDC(2): Consum combustibil 3,4 – 4,4 (ciclu combinat), 3,1 – 3,9 (extra urban) și 3,9 – 5,3 (urban) NEDC (l/100 km) – Emisii CO2 (combinat) NEDC : 89 – 100 (g/km)

(2) Datele privind consumul de combustibil și emisiile de CO2 sunt determinate în baza noii Proceduri de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial, WLTP (Regulamentul UE 2017/948), valorile relevante fiind apoi exprimate în conformitate cu NEDC pentru a permite comparația între diferite autovehicule. Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți “Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.