C3 Aircross SUV

external

Citroën prezintă noul C3 Aircross SUV: un SUV cu personalitate puternică ce oferă și mai mult confort la bord.

CEL MAI DISTINCTIV, CONFORTABIL ȘI VERSATIL SUV

Noul SUV Citroën C3 Aircross își afirmă personalitatea cu o parte frontală complet revizuită, mai robustă. Oferta sa de personalizare cuprinde 70 de combinații de nuanțe, noi culori pentru exterior, noi decorațiuni ale panourilor custode, pachete de culori și noi modele de jante din aliaj. Scaunele Advanced Comfort, oferite în premieră de SUV-ul Citroën C5 Aircross, sun de asemenea disponibile, alături de un nou ecran tactil de 9 inch, 5 tehnologii de conectivitate și 12 sisteme de asistență la condus.

external

Multiple posibilități de personalizare.

external

Scaune Advanced Comfort.

external

Tehnologii de conectivitate.

INTERIOR

Noul C3 Aircross SUV beneficiază de un spațiu interior de referință, gândit pentru toți pasagerii. Volumul portbagajului stabilește standardul în segment.

Noul C3 Aircross SUV oferă o modularitate de referință grație banchetei spate cu spătar rabatabil în raport de 2/3 – 1/3 și scaunelor care culisează la 150 mm în 2 secțiuni independente. Scaunul față al pasagerului se rabatează pentru a obține o lungime de încărcare de până la  2,4 m.

TEHNOLOGIE

Atât în oraș, cât și la drumuri lungi, CITROËN C3 AIRCROSS îți face viața în fiecare zi mai usoară. Echipat cu tehnologia Park Assist *, noul SUV compact asistă manevrele de parcare, iar cu ajutorul camerei video pentru marșarier – Top Rear Vision*, beneficiezi de vizualizarea la 180⁰ a spațiului din spatele mașinii pe ecranul tactil de 7”.

*Dotare disponibila in functie de versiune

MOTORIZĂRI

Noul Citroën C3 Aircross SUV oferă o gamă largă de motorizări economice și eficiente de ultimă generație. SUV-ul dispune de motorizări PureTech pe benzină (110 și 130) și BlueHDi Diesel (110 și 120).

Motorizările PureTech 110 S&S și BlueHDi 110 S&S sunt disponibile cu cutie de viteze manuală cu 6 rapoarte. Motorizările PureTech pe benzină 130 S&S și Diesel BlueHDi 120S&S sunt asociate transmisiei automate EAT6.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ (valabile doar pentru versiunile cu motor termic).

Valori WLTP(1): Consum combustibil 4,6 – 6,3 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 122 – 142 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.