C4 CACTUS

external

Citroën dezvăluie C4 Cactus, hatchback-ul compact ultra-confortabil. C4 Cactus s-a modernizat substanțial, adoptând standardele segmentului, în ceea ce privește tehnologia și motoarele, continuând să se evidențieze prin personalitatea și confortul său individuale.

COMFORT IS THE NEW COOL

C4 Cactus aduce un aer proaspăt și o doză de originalitate segmentului compact. Afișând un stil curat și un aspect monolitic, modelul oferă o grafică optimistă, specifică mărcii Citroën care accentueaza linia caroseriei, incluzând tehnologia Airbump® în partea inferioară a ușilor, un plafon vitrat, o parte frontală cu blocuri optice situate pe două niveluri și o semnatură luminoasă 3D in spate.

external
external
external

INTERIOR

Un design inovator, care combină spuma de înaltă densitate în centrul scaunului și spuma groasă texturată la suprafață, asigură confortul și susținerea laterală în orice moment. Combinat cu scaune largi și confortabile, designul oferă un confort sporit pentru călătoriile de scurtă sau lungă durata.

external

TEHNOLOGIE

Încrezător în ADN-ul său, Citroën continuă să inoveze pentru a îmbunătăți confortul calatoriilor la bordul mașinilor sale. Dezvoltată în premieră mondială, suspensiile cu tehnologie Progressive Hydraulic Cushions™ filtrează și absoarbe majoritatea imperfecțiunilor minore din asfalt pentru a da pasagerilor senzația de plutire peste șosea.

Modul în care funcționează este destul de simplu. În timp ce sistemele tradiționale de suspensie sunt alcătuite dintr-un amortizor, un resort și un opritor mecanic, noul sistem dezvoltat de Citroën adaugă două opriritoare hidraulice, unul pentru compresie și altul pentru decompresie.

MOTORIZĂRI

Rapoartele de putere optimizate și modul confortabil de condus se datorează platformei ușoare și eficiente, de noua generație. Cele mai noi motoare pe benzină, PureTech, premiate cu titlul Motorul Anului, alături de propulsoarele diesel BlueHDi respectă standardul Euro 6, privind reducerea emisiilor și a consumului de combustibil. Cu o viteză mare de răspuns, transmisia automată EAT6 asociată motorizării PureTech 130 S&S, oferă performanță și placere la condus, iar motorul PureTech 110 S&S, alături de cutia de viteze manuală BVM6 te va impresiona instant.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ (valabile doar pentru versiunile cu motor termic).

Valori WLTP(1): Consum combustibil 4,5 -6,1 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 117 -138 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Valori NEDC(2): Consum combustibil 3,4 – 4,8 (ciclu combinat), 3,0 – 4,3 (extra urban) și 4,0 – 5,7 (urban) NEDC (l/100 km) – Emisii CO2 (combinat) NEDC : 89 – 109 (g/km)

(2) Datele privind consumul de combustibil și emisiile de CO2 sunt determinate în baza noii Proceduri de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial, WLTP (Regulamentul UE 2017/948), valorile relevante fiind apoi exprimate în conformitate cu NEDC pentru a permite comparația între diferite autovehicule. Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți “Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.