Jumpy

external

Citroën Jumpy oferă o călătorie extrem de confortabilă, indiferent de condițiile de drum datorită trenului de rulare care asigură o direcție precisă și o absorbție excelentă a șocurilor.

ȘTIE SĂ FACĂ DE TOATE

Citroën Jumpy promovează un design ce combină elemente venite din lumea autoturismelor cu cele specifice SUV-urilor. Stilul său este fluid, fără a fi însă agresiv și impune încredere și robustețe. Caracterul lui? În același timp și energic și liniștitor! În partea frontală capota scurtă este susținută de blocurile optice mari poziționate în partea superioară, iar acest lucru îți lasă impresia că stăpânești pe deplin drumul.

external
external
external

INTERIOR

Generația actuală Citroën Jumpy dispune de o arhitectură optimizată pentru a oferi mai mult spirit practic, confort și siguranță. Utilitara noastră se mândrește cu cele mai recente motorizări și tehnologii de asistență a șoferului, ceea ce o face partenerul ideal.

Jumpy este disponibil în trei versiuni de lungime și cu ușile laterale glisante hands-free, ca și opțiune.

● Capacitate utilă de până la 1.400 kg
● Până la 6,6 m3 volum util
● Lungime utilă de până la 4 m
● O lățime utilă între arcele roților de 1,25 m

external

TEHNOLOGIE

Citroën Connect Nav* (1) este un sistem de navigație 3D conectat în timp real la internet și controlat prin recunoaștere vocală sau prin intermediul ecranului tactil de 7 inch.

Datorită tehnologiei Mirror Screen** (2), aplicațiile tale compatibile pot fi afișate pe ecarnul tactil de 7 inch. Mirror Screen funcționează cu Apple CarPlayTM și MirrorLink®.

* in funcție de versiune
** necesită un telefon compatibil

 

MOTORIZĂRI

Citroën Jumpy oferă motoare cu o putere cuprinsă între 95 și 180 de CP, toate dotate cu tehnologie BlueHDi. Această generație de motoare diesel Euro 6 BlueHDi oferă cele mai bune niveluri de consum și emisii de CO2 din segment, precum și costuri de utilizare bine controlate.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ (valabile doar pentru versiunile cu motor termic).

Valori WLTP(1): Consum combustibil xx -xx (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : xx -xx (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Valori NEDC(2): Consum combustibil xx – xx (ciclu combinat), xx – xx (extra urban) și xx – xx (urban) NEDC (l/100 km) – Emisii CO2 (combinat) NEDC : xx – xx (g/km)

(2) Datele privind consumul de combustibil și emisiile de CO2 sunt determinate în baza noii Proceduri de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial, WLTP (Regulamentul UE 2017/948), valorile relevante fiind apoi exprimate în conformitate cu NEDC pentru a permite comparația între diferite autovehicule. Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți “Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.