Spacetourer

external

Dezvoltat pe o platformă nouă, CITROËN SPACETOURER este dedicat destinderii în familie sau între prieteni. Acesta oferă un spațiu interior convivial și modulabil, datorită scaunelor detașabile și culisante.

ULTRA MODULABIL

Avantajul monovolumului SpaceTourer constă în formele generoase, aspectul îndrăzneț și proporțiile armonioase. Pentru a accentua aceste caracteristici, SpaceTourer este disponibil în 9 nuanțe de caroserie diferite: Negru Onyx, Albastru Impérial, Maro Rich Oak, Gri Platinum, Gri Aluminium, Portocaliu Tourmaline, Albastru Lagoon, Alb Sable și Banquise. Atenție! Este posibil ca ceilalți participanți la trafic să vă claxoneze admirativ la fiecare intersecție.

external
external
external

INTERIOR

Privit din lateral, SpaceTourer iese în evidență cu ajutorul ușilor culisante și a suprafețelor vitrate largi, care accentuează interiorul primitor și spațios. Bine ați venit la bord!

external

TEHNOLOGIE

Citroën a proiectat display-ul Head-up, care afisează toate informațiile necesare din timpul conducerii în format color, pe o tabletă transparentă, situată la nivelul privirii . Astfel, conducătorul auto va avea întreagă atenție îndreptată asupra drumului.

Mâini ocupate? Nicio problemă! Poți deschide ușile laterale culisante printr-o simplă deplasare a piciorului, în dreptul barei de protecție din spate, care conține senzori de mișcare – dotare care se poate dovedi foarte utilă atunci când mâinile sunt ocupate cu scaunul pentru copil.

 

MOTORIZĂRI

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ (valabile doar pentru versiunile cu motor termic).

Valori WLTP(1): Consum combustibil xx -xx (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : xx -xx (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Valori NEDC(2): Consum combustibil xx – xx (ciclu combinat), xx – xx (extra urban) și xx – xx (urban) NEDC (l/100 km) – Emisii CO2 (combinat) NEDC : xx – xx (g/km)

(2) Datele privind consumul de combustibil și emisiile de CO2 sunt determinate în baza noii Proceduri de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial, WLTP (Regulamentul UE 2017/948), valorile relevante fiind apoi exprimate în conformitate cu NEDC pentru a permite comparația între diferite autovehicule. Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți “Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.