Soluţii de Finanţare

Soluţii de Finanţare

Vă propunem soluții de finanțare pentru produsele și serviciile pe care le achiziționați, fie că vorbim de autovehicule noi sau second-hand, fie că vorbim de servicii after-sales (revizii, reparaţii caroserii, etc.) sau piese de schimb, accesorii, consumabile.

Pe langa solutiile proprii de finantare (Trust Leasing si Eurial Leasing), colaborăm cu cei mai mari finanțatori din piață, BCR, BRD, CEC, Cetelem, Impuls, Raiffeisen, Țiriac si Unicredit fiind doar o parte dintre partenerii noștri tradiționali, sau cu orice alt finanţator agreat de client.

Dumneavoastră doar ne furnizați datele necesare, iar noi ne ocupăm de întocmirea și aprobarea finanțării.


Variante de finanțare

Finanţare prin Leasing

Oferim finanţare în leasing prin cele mai mari firme de profil din România: Trust Leasing, Unicredit Leasing, Impuls Leasing, BCR Leasing, Volksbank Leasing, BRD Sogelease, Ţiriac Leasing, Raiffeisen Leasing.

Finanţare prin Credit Auto

Pentru persoanele fizice poate fi mai potrivită forma de finanţare prin credit auto.
Colaborăm în acest sens cu BRD Finance, Cetelem, Unicredit Finance.

Leasing Operational

Leasingul operational reprezinta transferarea dreptului de utilizare, al uneia sau mai multor autovehicule <<flota>>, unei companii/ persoane fizice autorizate/ persoane fizice, in conditiile achitarii unei rate lunare fixe care acopera toate costurile de functionare ale unei masini si servicii suplimentare ( Asigurari, Taxe si Impozite, Mentenanta). vezi toate detaliile..